Classic 450 vismagneet 550kg

  • Classic 450 vismagneet 550kg

Classic 450 vismagneet 550kg

  • De classic 450 vismagneet heeft een maximale trekkracht van 550kg. De Classic 450 vismagneet is een krachtpatser in het classic assortiment. De classic 450 raden wij aan voor de magneetvissers die zonder moeite kluizen en andere zware objecten boven water
  • Nog niet gewaardeerd : Uw review toevoegen
  • 99,99 Incl. btw

  • Snelle levering
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Informatie

De classic 450 vismagneet heeft een maximale trekkracht van 550kg. De Classic 450 vismagneet is een krachtpatser in het classic assortiment. De classic 450 raden wij aan voor de magneetvissers die zonder moeite kluizen en andere zware objecten boven water willen halen. Deze magneet is geschikt voor magneetvissers met ervaring of de stoere beginner die gelijk genoeg kracht in huis wil halen. De magneet heeft een stevig metalen omhulsel zodat de magneet tegen een stoot of val kan. De beloofde 550kg wordt uitsluitend behaald onder ideale omstandigheden. Ideale omstandigheden voor een dergelijke magneet zijn: vlak metaal van 2cm dik, geen roest en geen troep tussen de magneet en het metaal.

Let op!

De magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten wanneer zij hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers ertussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

Perfecte service

Veilige betaalmethodes

Snelle bezorging

Ruilen binnen 14 dagen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »