Daisy Powerline 901 4.5mm luchtbuks

  • Daisy Powerline 901 4.5mm luchtbuks

Daisy Powerline 901 4.5mm luchtbuks

  • De Daisy powerline 901 heeft een sterke kunststof kolf en een stalen loop. Dit slanke multi-pomp geweer schiet zowel stalen BB's als loden kogeltjes (diabolo of pellets). De 901 is voorzien van een instelbare keep en een luminerende korrel waardoor het r
  • Nog niet gewaardeerd : Uw review toevoegen
  • 109,95 Incl. btw

  • Snelle levering
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Informatie

De Daisy powerline 901 heeft een sterke kunststof kolf en een stalen loop. Dit slanke multi-pomp geweer schiet zowel stalen BB's als loden kogeltjes (diabolo of pellets).
De 901 is voorzien van een instelbare keep en een luminerende korrel waardoor het richten een koud kunstje is. Met een schietsnelheid van 750 fps is de 901 multi-pomp geschikt voor langere afstanden.


Door het unieke multi-pomp systeem kan met de Daisy 901 de schietkracht eenvoudig gereguleerd worden, mider pompen betekent minder kracht. Hiermee is de 901 ook geschikt voor kortere afstanden in de kleinere tuin!


Het handige magazijn heeft ruimte voor 50 BB's, en aan de bovenkant van het geweer is de mogelijkheid voor het monteren van een richtkijker. Met de Daisy 901 heb je veel mogelijkheden voor een lage prijs.

Luchtdrukwapens zijn vrij te koop voor personen van 18 jaar en ouder. Zodra wij een kopie van uw geldige legitimatie hebben ontvangen nemen wij uw bestelling in behandeling. Mail uw kopie naar szandvliet@hetnet.nl

Perfecte service

Veilige betaalmethodes

Snelle bezorging

Ruilen binnen 14 dagen

Design by Crivex | Powered by Lightspeed

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »